Over Ons

Meer over Smederij Spaapen

Sinds 1935

Het begon allemaal in 1935 toen Piet Spaapen de smederij oprichtte in Bergen op Zoom, later heeft ook zijn zoon Frans de intrede in de smederij gemaakt.

Na heel wat jaren in Bergen op Zoom te hebben gezeten is de smederij uiteindelijk in 1968 verhuisd naar Hoogerheide.

In de jaren welke hierop volgde heeft ook Peter, de zoon van Frans zijn intrede gedaan in de smederij. Samen hebben zij het bedrijf in de omgeving nog bekender gemaakt door onder andere hun siersmeedwerk zoals hekken, poorten, schoorsteenkappen, etc.

Uiteindelijk heeft Peter de smederij in 2001 verhuisd naar Ossendrecht waar het tot op heden is gevestigd, in deze periode is de smederij nog verder gegroeid wat als resultaat heeft gehad dat er vandaag de dag een moderne smederij voor u klaarstaat. Bij smederij Spaapen kunt u zowel als particulier of als bedrijf terecht.

Bezoek ons op LinkedIn

De Werkplaats

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur, daarom leveren wij werk dat is afgestemd op uw wensen.

Onze moderne werkplaats is van alle gemakken voorzien, wij combineren klassiek vakmanschap met moderne technieken,  hierdoor leveren wij kwalitatief hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen.

De Showtuin

In onze showtuin hebben wij tal van voorbeelden en ideeën uitgestald staan, wij heten u dan ook graag welkom om eens een kijkje te komen nemen en u te laten verassen door de mogelijkheden welke wij bieden.