Over Ons

Meer over Smederij Spaapen

Sinds 1935

Het begon allemaal in 1935 toen Piet Spaapen de smederij oprichtte in Bergen op Zoom, later heeft ook zijn zoon Frans de intrede in de smederij gemaakt. In die tijd maakte zij mooie kunstwerken, zij waren echte kunstenaars.

Na heel wat jaren in Bergen op Zoom te hebben gezeten is de smederij uiteindelijk in 1968 verhuisd naar Hoogerheide.

In de jaren welke hierop volgde heeft ook Peter, de zoon van Frans zijn intrede gedaan in de smederij. Samen hebben zij het bedrijf in de omgeving nog bekender gemaakt door onder andere hun siersmeedwerk zoals hekwerken, poorten, schoorsteenkappen, trapleuningen etc.

Uiteindelijk heeft Peter de smederij in 2001 verhuisd naar Ossendrecht waar het tot op heden is gevestigd, in deze periode is de smederij nog verder uitgegroeid  wat als resultaat heeft gehad dat er vandaag de dag een moderne smederij voor u klaarstaat.

De laatste jaren hebben ook steeds meer zakelijke klanten ons weten te vinden waardoor wij tegenwoordig ruimschoots ervaring hebben met laswerk en machinebouw. Momenteel is de hoofactiviteit een lasbedrijf wat klaar staat voor diversen bedrijven die hun werk willen uitbesteden.

Bezoek ons op LinkedIn

De Werkplaats

Onze moderne werkplaats is van alle gemakken voorzien, wij combineren klassiek vakmanschap met moderne technieken,  hierdoor leveren wij kwalitatief hoogwaardige werk.