Onze werkzaamheden

Passie voor ’t oude ambacht verwerkt in onze producten

Hekwerk en Poorten

Smederij Spaapen staat voor kwaliteit wij gebruiken dan ook alleen de beste materialen, ons werk wordt dan ook gekenmerkt door het oog voor detail, een nette afwerking en een kwalitatief hoogstaande behandeling tegen weersinvloeden.

Het hekwerk en de poorten welke wij fabriceren zijn allen maatwerk hierdoor zijn er eigenlijk geen beperkingen qua ontwerp. Zodoende is het mogelijk uw eigen ideeën met onze hulp vorm te geven in een hekwerk of poort.

Automatische poortaandrijving

Bij Smederij Spaapen kunt u ook terecht voor uw automatische poortaandrijving, wij hebben verschillende aandrijvingen in ons assortiment aanwezig waardoor wij zowel u bestaande als nieuwe poort kunnen automatiseren. Alle poortaandrijvingen zijn van hoge kwaliteit en garanderen een jarenlange probleemloze werking van uw poort!

Ook het automatisch openen van een poort op afstand behoord tot de mogelijkheden, dit kan bijvoorbeeld met een afstandsbediening of mobiele telefoon. Als laatste kunt u buiten de poortaandrijvingen ook bij ons terecht voor (video)intercom systemen. Zo kunnen wij het totaalpakket voor uw poort dus in zijn geheel leveren!

Schoorsteenkappen

Schoorsteenkappen worden op maat gemaakt aan de hand van de afmetingen van de schouw. We kunnen deze zowel in vierkant als in rechthoekige vorm maken. Voor onze schoorsteenkappen gebruiken wij hoogwaardig materiaal, zoals RVS of verzinkt staal met daarop een twee-laags poedercoating systeem. Hierdoor wordt de levensduur van de schoorsteenkap aanzienlijk verlengd en is deze nagenoeg onderhoudsvrij.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw schoorsteenkap te voorzien van sierkrullen en / of windwijzer met motief.

Werk waar we trots op zijn:

Hekwerk en Poorten
Smederij Spaapen Hekwerk en Poorten 1Smederij Spaapen Hekwerk en Poorten 2Smederij Spaapen Hekwerk en Poorten 3

Hekwerk en Poorten

Automatische poortaandrijving
Smederij Spaapen Hekwerk en Poorten 12Smederij Spaapen Smederij 7img_1460

Automatische poortaandrijving

Schoorsteenkappen / diverse
Smederij Spaapen Smederij 25Smederij Spaapen Smederij 15Smederij Spaapen Smederij 2

Schoorsteenkappen / diverse